Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn kind voor school aanmelden?

Op de pagina aanmelden van uw kind vind u verdere informatie over het aanmelden van uw kind.

Mijn kind is ziek, hoe moet ik dit melden?

Is uw kind ziek? Beterschap gewenst! We vinden het fijn als u uw kind telefonisch ziek meldt bij het schoolgebouw waar uw kind les krijgt. Dat kan ’s morgens tussen 08.00 en 08.15 uur door de school te bellen op 0318-643684 (Wilsondreef) en 0318-625435 (Palmedreef).

Ik wil verlof voor mijn kind aanvragen, hoe gaat dat?

U leest meer over het aanvragen van verlof bij ziekte, verlof en verzuim.

Wanneer zijn de schoolvakanties?

Op vakanties en vrije dagen vindt u de schoolvakanties. Hiermee volgen wij de landelijke richtlijnen. Ook vindt u hier de studiedagen. Dat zijn dagen waarop teamleden hun kennis vergroten door een gezamenlijke studie te volgen. Uw kind is dan vrij van school.

Wat zijn jullie schooltijden?

Bij De Brugge is uw kind vijf dagen per week van 08.30 uur tot 14.15 uur op school. Dat noemen we het vijf-gelijke-dagenmodel. Door de schooltijden zo in te delen creëren wij rust en structuur in het leven van uw kind.

Hebben jullie een VSO of BSO?

Kinderopvangorganisatie KindRijk maakt gebruikt van de ruimtes in de school. ’s Morgens voor schooltijd en ’s middags na schooltijd bieden zij opvang aan. U kunt hier meer over lezen op hun website.

Hoe kom ik het makkelijkst in contact met de leerkracht?

De snelste manier is vaak via onze oudercommunicatie-app Parro. U kunt ook de leerkracht mailen of de school bellen. Parro is niet geschikt om inhoudelijke vragen te beantwoorden. Daarvoor vragen wij u de leerkracht te bellen of een afspraak te maken.

Staat je vraag er niet tussen?

Je kan ons dan altijd even bellen 0318 – 643 684
Of mail naar: info.brugge@cnsede.nl